Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalamar show
Faruk abi kalamar sezonunu iyi açmışsınız, bereketli bir sezon başlangıcı olmuş tebrikler abi..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Hay maşallah shov tam shovmuş bereketli vede afiyet olsunAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun abim maşallah. konu başlığı gibi gerçekten kalamar şov olmuş tüm ekip kalamara doydu heralde bu güne kadar hiç yemek nasip olmadı ama gerçekten güzel tadı olduğuna eminim afiyetler olsun selamlar rastgele
tesekkurler Ismail..
denemeni tavsiye ederim..'super b ir lezzet
sizlerede rastgele
murki yazdı:Sahteler güzel iş yapmış diyeceğim ama, tabiki asıl marifet onları kullananda. Sıkı bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık, afiyet şeker olsun.
tesekkurler Murat
sizlerede rastgele
LeVrEkCi yazdı:faruk abi gece gece kalamarlara bayıldım dogrusu,bereketli olsun..
karinca adasına dalmak lazım etrafı heralde balık kaynıyordur ve etrafı kallavi levreklerle dolu olabilir...
şu paraşütlerden en kısa zamanda edinmem lzım işe yaradıkları bariz belli kullananlardan biliyorum..
avatara gelince admin bi ara sazan yiyordu öyle duydum saolsun arap
bol kalamarlı günler.afiyet olsun rastgele
tesekkurler Nihat
karinca adasinda zipkincilik yaparken,eski yillarda cok levrek aldim..evet orasi cok guzel balik tutuyor,zaten onun etrafida benim paragat attigim en sevdigim taslik mera
admin`e kisa zamanda bir sekilde kalamar ulastirmak lazim ..anlasilanSiyirdim
sizlerede rastgele
yycolak yazdı:Farukcum . . .
Kalmar işinede el attın.
Başarı üstüne başarı.
Bana bir iş ayarlarmısın oralarda.Artık kıskançlıktan çatladım buralarda.
Harikasınız.Gönülden tebrikler.Afiyet şeker olsun.

Kalamarı yumuşacık yapmanın bir yolu :...
Öncelikle ovulup köpürtülecek.sonrada miktara göre birazcık karbonat,birazcık toz şeker.Ramazandan sonra azbir miktar 1'a .Bir-iki saat dinlendikten sonra bol unlama,iyice silkeleme.Bol ve aşırı kızgın tercihen mısır yağı ile kızartma.
Renk konusunda sana katılıyorum.Beyazdan sarıya döner dönmez afiyetle mideye....
Allaaaaaaah Yine baştan çıktım...Getirin atımı kılıcımı Altaylara gidiyorum...
tesekkurler Yalcin..
verdigin ozel tarif icinde ayrica tesekkurler..
ramazan sonrasi uygulanacaktir..
sizlerede rastgele
blue_zaire yazdı:tebrikler faruk abi...afiyet olsun
tesekkurler Fevzi..nerelerdesin sen..ozlettin kendini..
sizleede rastgele
HIDIR yazdı:tebrikler abi harika av olmuş ama kollestrole dikkat et
tesekkurler Hidir..dogru dikkat etmek lazim..yaslar ilerledi..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi kalamar sezonunu iyi açmışsınız, bereketli bir sezon başlangıcı olmuş tebrikler abi..
tesekkurler Ahmet
sizlerede rastgele
HAŞİM77 yazdı:Hay maşallah shov tam shovmuş bereketli vede afiyet olsun
tesekkurler Hasim..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk Abi hangi ava elini atsan güzel yapıyorsun maşallah Alkis Bu arada kalamarın tutmasından yemesine kadar meşakkatli bir iş imiş . Doğrusu ayrıntıları dikkatle izliyorum Smile Afiyet olsun Seerf

Bu arada o paraşüt kancayı ilk gördüm Mahcup Biraz anlatırsanız minnettar olurum 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Bereketli olsun faruk abi kalamarlar harika darısi başımıza olsunSiyirdimafiyet olsun
Bul
Albatros-gr yazdı:abi deniz sakin ise,yiyebilecegimiz kadar kalamari denizde temizliyorum..
eger tava yapilacksa,yuvarlak olarak kesiyorum..sonrada tava yapiliyor..
eger kalamar dolma yapilacaksa,bu biraz daha zahmetli oluyor..yine temizlik,ve kalamarlari kesmiyorum..
genelde tava yapiyoruz
bu aksam arkadaslar ,once buzluga koy daha yumusak oluyor dediler..fakat ben gerek oldugunu sanmiyorum,zaten yumusak oluyorlar..sadece fazla kizartmiyacaksin,yani iyice koyu renk olmayacak kizardiklarinda..eger koyu renk olursa,kuruyor ve sert oluyorlar
hemde ramazanda haa babababababaaaa Snifsinf
Bul
thunderbolt yazdı:Faruk Abi hangi ava elini atsan güzel yapıyorsun maşallah Bu arada kalamarın tutmasından yemesine kadar meşakkatli bir iş imiş . Doğrusu ayrıntıları dikkatle izliyorum Afiyet olsun

Bu arada o paraşüt kancayı ilk gördüm Biraz anlatırsanız minnettar olurum
tesekkurler Nedim...
parasut capa icin bir konu acmistim..
buraya da aktarayim...
PARASUT CAPA
Teknelerde bulunmasi gereken degisik bir capa turu.Bez plastik karisimi bir bezden olup koni (V)seklindedir ve dibi aciktir.Degisik boylarda bulunmaktadir.
1-KULLANIS SEKLI:FOTO 1de goruldugu gibi genis acik tarafindan kendinden 4 ip bagli bulunur.Bu 4 ipi ,tek ipe ve tekneye baglarsiniz.Tekneden 10-15metre uzakliga suyun icine birakirsiniz.Tekne ruzgardan suruklenirken bir semsiye gibi acildigindan,genis tarafindan su icine girip(FOTO2),dar tarafindan cikmaya calisir(FOTO3).Cok genis yerden giren bol su,dar yerden cok az ciktigi gibi,teknenizi bir sekilde tutar ve suruklenme hizini azaltir.
2-ASIL GOREVIBig Grinenizde motorunuz bozuldugunda,normal capaniz derinlik fazla oldugundan dibe oturmuyorsa,devreye PARASUT capa girer.Kuvvetli ruzgar sizi acik denize 5 mil ile surukledigini dusunursek,bu suruklenmeyi2-3 mile indirecektir.
3-BALIKCILIKTA:Capa atmadan avlanmak istediginiz merada,ruzgar hizi sizi hizla meranin disina atiyorsa,bunu kullanabilirsiniz.
Temennim sadece balikcilikta kullanmasi geregi duyulmasidir.

[Resim: attachment.php?attachmentid=14087&stc=1&...1235071607] [Resim: attachment.php?attachmentid=14088&stc=1&...1235071607] [Resim: attachment.php?attachmentid=14089&stc=1&...1235071607]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
rota yazdı:Bereketli olsun faruk abi kalamarlar harika darısi başımıza olsunSiyirdimafiyet olsun
tesekkurler Yilmaz..
darisi daha buyukleri ile basiniza insallah
Bul
LeVrEkCi yazdı:hemde ramazanda haa babababababaaaa Snifsinf
yaw sordular soyledik..
sende okuma ...es geciver cevabi...kabahat bizim mi?Siyirdim
benim gunahim yok bu iste
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,455 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  Bucalılardan menekop show bucalı Murat 43 6,332 20-12-2012, 09:48
Son Yorum: bucalı
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 7,084 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  Biraz kalamar orhanekmekci 26 3,976 08-09-2011, 14:46
Son Yorum: yycolak
  Galatada palamut şhow. rebel 20 4,899 17-09-2010, 21:10
Son Yorum: rebel
  Kalamar başladı mariner8 47 6,077 31-08-2010, 09:01
Son Yorum: mariner8
  Sirti ve kalamar avi Albatros-gr 39 8,644 22-07-2010, 17:42
Son Yorum: Albatros-gr
  Melanur show Albatros-gr 47 8,187 01-05-2010, 09:34
Son Yorum: bestvz
  kalamar sezonu açıldı efe4848 26 4,507 17-10-2009, 08:25