Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
antalya YARDIM
Selam üstatlar Falez otelin aşşasında kumluk alanda ve falezlerde av denemeleri yapıyoruz ama her hangi bir balık tutamadık,o bölge de bu aylarda hangi balıklarlar olur.şimdiden teşekkürler herkeze rastgele.
Bul
yılgın yazdı:Selam üstatlar Falez otelin aşşasında kumluk alanda ve falezlerde av denemeleri yapıyoruz ama her hangi bir balık tutamadık,o bölge de bu aylarda hangi balıklarlar olur.şimdiden teşekkürler herkeze rastgele.

ufukcum hoş geldin.
antalyalı arkadaşlar gelince yardımları olacaktır mutlaka.belek taraflarında güzel balık çıktığını duydum bu aralar.rasgelsin.
Bul
Antalyalı ağbilerim görücektir çoğa kalmaz yardım gelir ağbiSeerf
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
ANTALYA falez bölgesi ulaşılması kolay bir yer oldugu için geleni gideni çok oluyor...
Yani işi bilende geliyor bilmeyende ben açıkcası falezlerde ilk başladıgım yıllarda bir kaç kez denemem oldu pek verim alamadım genellikle ulaşılması zor olan yerleri tercih ediyorum topçamdan başlayıp bu finikeye kadar avlanabilecegin yerler mevcut bu aralar gece balıgındanda oldukça verim alabilirsin deniz suyunun ısınmasıyla birlikte kıyıdan alınan verimlilikte artacaktır müsait oldugun bir zaman tanışıp beraber bir yerlere gidebiliriz Seerf
Bul
Ufuk hoşgeldin keyifli paylaşımlar. Avların bekliyoruz76
Bul
ufuk ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun rast gele.Alkis
Bul
ufuk aramıza hoşgeldin,konyaaltı sahil tarafında ara ara açık tarafa doğru kayalık bölgeler vardır,tabii bunları kıyıdan bakınca anlamak zor,yerlerini tespit etmek için biraz uğraşmak lazım,yazın gözlük paletle sahili taramak en güzel yol.bu hafif kayalık alanlar dışındaki yerlede balık alma ihtimali çok az,kullandığın yemde önemli,dip takımı için sülünes,borukurdu,karides,bulamaz isen kendin hazırlayağın tuzlanmış tavuk göğsüde iş görür.sana şimdiden rastgele.tekrar hoşgeldin.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
YaKaMoZ yazdı:ANTALYA falez bölgesi ulaşılması kolay bir yer oldugu için geleni gideni çok oluyor...
Yani işi bilende geliyor bilmeyende ben açıkcası falezlerde ilk başladıgım yıllarda bir kaç kez denemem oldu pek verim alamadım genellikle ulaşılması zor olan yerleri tercih ediyorum topçamdan başlayıp bu finikeye kadar avlanabilecegin yerler mevcut bu aralar gece balıgındanda oldukça verim alabilirsin deniz suyunun ısınmasıyla birlikte kıyıdan alınan verimlilikte artacaktır müsait oldugun bir zaman tanışıp beraber bir yerlere gidebiliriz Seerf

inşallah tanışıp beraber avlara çıkabilliriz ,kundu ,lara,falez,konya altı na gitmekten bıktım
Bul
ALTAYLI yazdı:Ufuk hoşgeldin keyifli paylaşımlar. Avların bekliyoruz76

hocam ben avlarımı 2yıldır bekliyorum Smile
Bul
Ufuk kardeşim aramıza hoşgeldin.Dedigin kısımlar hep kayalık bu yüzden dip oltası sürekli takıldığından dolayı herkes mantarlı tercih eder.(Ben dipden şaşmam ama çok takım yer ama denk geldiginde de güzel balık çekersin.) Genellikle hamurla avlandıgında Sokar , Kefal denk gelir.Antalya'da en yaygın balık yemi ise Yanıç ve bir çok balık bu yeme bayılıyor.Tabi kıyıdan tuttugun küçük kefalleride camlı yem kullarak Turna da tutabilirsin Smile Şimdiden Rast gele . . .

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya ve cevresi kıyı balıkcılıgı muratkahraman 38 6,730 20-08-2014, 19:04
Son Yorum: yycolak
  ANTALYA Yardımm Volkan007 2 1,561 09-01-2014, 09:12
Son Yorum: YaKaMoZ
  yardım muratkahraman 4 1,720 05-09-2013, 23:13
Son Yorum: muratkahraman
  Antalya'da tekne ile... rifat032 3 1,570 27-08-2013, 15:39
Son Yorum: orhanekmekci
  antalya (karacaören barajı) poseydon 22 11,790 05-05-2013, 07:13
Son Yorum: yycolak
  Antalya kıyıdan musmusti 13 4,012 19-03-2013, 11:35
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Yardim acemikaptan 10 2,186 05-08-2012, 21:32
Son Yorum: ALTAYLI
  Tekirdağ-Kumbağ Kıyıdan İçin Yardım serhat34 8 4,860 06-08-2011, 01:54
Son Yorum: MaVrUşGiL
  abraxsaz ,yardım abraxsaz 15 2,712 02-12-2010, 03:39
Son Yorum: tahsinmersin
  Sazan Avı ve Olta Tavsiyesi ( Yardım ) SinekOltasi 65 13,070 15-04-2009, 14:58
Son Yorum: brösi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi