Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gece balığına çıkıyorum yardım edermisiniz?
cuma akşamı gebze eskihisarın feribot arkasına 4 adet kamışla jelatin sarılı mantrlı lüfer takımıyla pazardan alacağım 1 kilo istavritle gece avına çıkmayı düşünüyorum.dibe yaklaşık 20-25 metreye atıp bekliycem ne dersiniz lüfer gelirmi tektük varmış ama palamut da tektük.nden olmasın hatta levrek bile gelebilir bakıcaz yeter ki üşütmeyeyim gece soğuk olur herhalde.yalnız başka neye atabilirim.başka bi yöntemle dip atamam çünkü burası kayalık ve derinleşiyor kopar takılır.anca gece teke yakalayabilirim onla da neye atayım acaba?kaç numara iğne ve kaç köstekli kullanayım?gelmek isteyen yakındaki arkadaşlardan bekelrim..
Bul
rıfat başarılar dilerim kıyıdn balık tutan arkadaşlar yardım ederler ama bence bu gece gitme bugun balık yok. dayanamam sonra hastalanırsın falan. biz zaten kronık olmuşuz sen kendını sıkı tut bence gitme sulkar akmaya başlasın oyle. bu öğüdüde dinle. sabah ayazı epey kuvvetli oluyor

sevgiler.

Sabah 03,00 : atlet-tsiht-eşofman-mont önler düğmeli
sabah 05,50 : atlet- tsirt eşofman
sabah 08:00 : atlet tsirt
sabah 10:00 : tshirt oluyor senaryo ustadım dikkat et kendıne.....
teşekkür ederim abi.bu öyle bir sevda ki işyerinde bedenim var ama ruhum balıkta Smilegidersem çadır da götürücem zaten.bilirim gece ve sabah ayazını.adama kazma kürek yaktırır Smile cuma iş çıkışı daha doğrusu iftardan sonra düşünüyorum.baraja gittim pazar günü hiç keyif alamadım.balıkcılık yapamadım ya hafta sonu haftam da kötü geçiyor bak Smile
Bul
iyi haberleri beklyecegiz rıfat inşallah avın iyi geçer gece levrek kıyıya çok yaklaşır şu asansör sistemiyle canlı yem denemeni nacizane tavsiye ederim.
lüfer içinde hem asansör sistemi hemde normal mantarlı hırsızlı takım deneyebilirsin.
sana rastgele avın iyi geçer umarım
Bul
cuma gecesini sabırsızlıkla bekliyorum...
Bul
cuma gecesini bende bekliyorum rıfat da fazla hevesli olunca hep bi engel çıkıyor karşıma o yüzden susmaya çalışıyorum Smile)
Bul
evet sana çok hak veriyorum ne zaman fazla heves etsem sonu pek öyle tatmin edici olmuyor.TEVEKKELALLAH dicez ya nasip ya kısmet dicez.bakarsın cuma olmadan ömrümüz sona erer.o yüzden ALLAH tan hayırlısını dileyelim.ve benim bol bol balık yakalamam lazım eşimin rahmindeki bebemize ki umarım erkek olur Smile daha şimdiden balığın tadını aşılamam lazım...o da babası gibi balıkcı olur umarımda bu dünyanın çirkef ve günahlarından bir nebze uzak tutar bu onu Smile
Bul
öncelikle inşallah saglıklı olur rıfat sonrada inşallah hayırlı ve bahtı açık olur inşallah erkek olur kız olur saglıklı ve hayırlı olsun bir kızın olur senden benden daha iyi balık tutar erkek olur olta eline almak istemez kısmet bu işler allah tan saglıklısını hayırlısını iste öncelikle bence balık konusuna gelince evet çok haklısın ben zamane çocuklarına balık çocukları diyorum anne balık yiyorsa hamileligi boyunca çocuk cin gibi oluyor ve güzel oluyor bol bol balık yesin yenge özellikle lüfer ızgara dil balıgı kalkan balıgı gibi balıklar somon balıgı bebek dünyaya geldikten sonrada 1 yaşından sonra inşallah bol bol balıkta ona yedirmen gerekiyor tut tutma al yedir çok önemli ama çok yeterki anne yesin canı istesin tabii bööögg de getirtme yengeye sıkma balıkta balık diye yani Smile)
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=3375
bak konusunu bile açmışız zamanında
Bul
evet okudum.çok gerekli bilgiler sağol.eski zamanlarda çok fazla takip edemiyodum forumu o yüzden çoğu şeyi kaçırdım diyebilirim ama bundan böyle zamanım oldukca burdayım.sen de gerçek bir aile babası,gerçek bir vatandaş ve gerçek bir insansın nihat abi seni kutlarım...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmir gece mini org. b.kral 21 5,209 21-02-2014, 00:15
Son Yorum: Avcı Altan
  Çeşme Ovacık 19.10.2013 kıyı gece avı abraxsaz 17 4,464 28-10-2013, 20:02
Son Yorum: Lakerda
  yardım muratkahraman 4 1,720 05-09-2013, 23:13
Son Yorum: muratkahraman
  gece balıkcılıgı muratkahraman 15 4,514 26-08-2013, 22:39
Son Yorum: abraxsaz
  antalya YARDIM yılgın 9 2,108 18-03-2013, 15:42
Son Yorum: DeLi_KuRT
  Yardim acemikaptan 10 2,186 05-08-2012, 21:32
Son Yorum: ALTAYLI
  kıyıdan avlanma Gece mi? / Gündüz mü? Phorko 21 8,758 13-10-2011, 15:47
Son Yorum: Phorko
  Tekirdağ-Kumbağ Kıyıdan İçin Yardım serhat34 8 4,860 06-08-2011, 01:54
Son Yorum: MaVrUşGiL
  abraxsaz ,yardım abraxsaz 15 2,712 02-12-2010, 03:39
Son Yorum: tahsinmersin
  Gece Bereketi Gümüş Tepsi Sargozlar Vedat Abayoğlu 51 11,362 10-05-2010, 21:18
Son Yorum: seabream

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi