cranium yazdı:Orhan abi iyisin, en azından tavalık çıkmış. Şu kalamar her mevsim mi çıkar sizin oralarda?
cranium yazdı:Bizim buralarda son zamanlarda iki balıkçılıkta ancak tavayı denkleştirebiliyoruz. Eylül ayını bekliyoruz artık.
Kalamar içinse, geçen sen bu vakitlerde olmuştu biraz ama daha sonra kesilmişti. Eylülde tek tük ya almıştık ya alamamıştık.
Serkan,şu sıralar balığın bollaşmaya başladığı dönem lakin rüzgar önümde engel bugünlerde oldukça güçlü esiyor.
Kalamarında bollaşdığı dönem yeterki denize çıkabileyim.
Sizlerede bol şanslar,teşekkür ederim
orhanekmekci yazdı:Nerdeee o balıklar diğer tepsi büyükrüzgar biraz hafiflesede ağız tatıyla av yapsam.
Teşekkür ederim Faruk
bana gene bu tepsi neden daha buyuk geldi?
ik gundur bizim buradada,aksam uzeri, kuvvetli gunbatisi esiyor..
insallah yarin aksam esmes te rahatla paragatimi atarim,yarin icin yemleri ismarladim cunku
Albatros-gr yazdı:bana gene bu tepsi neden daha buyuk geldi?
ik gundur bizim buradada,aksam uzeri, kuvvetli gunbatisi esiyor..
insallah yarin aksam esmes te rahatla paragatimi atarim,yarin icin yemleri ismarladim cunku
maşallah babacım balıklarda kalamarlarda çok güzel hala kalamarın tadına bakmadım çok merak ediyorum..bu rapora geç cevap yazdım ortaya karışık olunca bende raporlara bir şey yazdımmı yazmadımmı bilemiyorumyenilerde harika gelde ayır ilk resimden
orhanekmekci yazdı:abi masallah,ruzgar esmiyormudu?cesit yine super olmus
simdiki dortkose tepsiler,su asagidakinden daha buyuk degilmi?
Faruk biri tabak biri tepsi bak,karar senin
tmm abi sagol anlaildi..
ikiside buyukmus..
bize son gunlerde o buyuk boy tabak veya tepsiye pek gerek duyulmuyor..ilerki tarihte gerek duyulursa bilemem
insallah duyulur..
senin avlara tam geliyor
Akşam 18,30 a kadar iyi esiyordu daha sonra hisedilir şekilde azalmaya başlayınca(bu arada met.takip ediyorum)hemen avlağahatta şu an iyice kesti avlağa gideyimmi diye düşünmeye başladım
Akşam 18,30 a kadar iyi esiyordu daha sonra hisedilir şekilde azalmaya başlayınca(bu arada met.takip ediyorum)hemen avlağahatta şu an iyice kesti avlağa gideyimmi diye düşünmeye başladım
abi varya senin avlakta gece daha buyuk boy baliklar cikar..kismetse gece avlari motoru aldiginda daha rahat yaparsin
bizim burada hava tahminleri hep poyraz gosteriyor,denizde gene kuvvetli gunbatisi oluyor
sen su an avlagi bosverde ,cikanlarin hatrini sor..saat o saat